Globen 2008
9e maj 2008, Globens Annex, världens bästa band på scen och Glennheads i långa och breda rader. Välkommen in och se Kristian Luuk presentera sitt favoritband, se Halle Berrys ögon, Anja Pärsons säl, köttfärsgurun M-Ica, en man i Perelliklänning, Christer Fuglesangs raket och mycket, mycket annat som gjorde Glenn-i-Globen till en rock’n rollhistorisk händelse av mammutmegamått. Det är alldeles gratis att gå in och som vanligt gäller att om du känner för att svimma, tveka inte, låt det hända, det är helt normalt.

Inför Glenn i Globen 2008
För den inbitna Glennhead som inte kan hålla sig till den 9:e maj, finns här några bilder man kan gotta sig i för att komma in i stämningen. Foto: Mats Olofsson

Glennmania 2005
1500 personer, två kvällar, världens bästa band på scen, typ jumbotron, viftarlampor, fyrverkerier, lasershow, en hel Glennvärld fylld med lycka och glädje. Följ med på en glennsande fotografisk odyssé till Glennmania 2005, Gamla Tryckeriet, Alvik, Sverige i november 2005 och som vanligt gäller att om du känner för att svimma, tveka inte, låt det hända, det här helt normalt.

Fullsmockat Cirkus gick på party med Glenn
Kristian Luuk presenterade, Sparris Boys regerade och världens bästa band dominerade när Glenns Orkester intog och fyllde Cirkus i Stockholm för en Scenkväll med Glenn i oktober. The Glennmania Tour 2003 kom till Stockholm och den show som Glenns Orkester bjöd publiken på har av oberoende bedömare beskrivits som fantastisk, färgsprakande, finlemmad (?) och alldeles, alldeles.... glennsande. Fotografen heter Mats Olofsson, bandet heter Glenns Orkester och som vanligt gäller att om du känner för att svimma, tveka inte, låt det hända, det är helt normalt!

Rockparty 020202, Elverket, Lidingö
Det var utsålt sedan flera veckor. 550 Glennheads var på plats. Glenns Orkesters Rockparty 020202 blev allt annat än kraftlöst. Det blev kraftfullt... och historiskt... och legendariskt... och alldeles, alldeles........... uuuuuuuunderbart! Huvudsaken Är Att Man Är Snygg Produktion AB presenterar stolt en utställning med bilder från denna rock'n rollhistoriska händelse. Titta och njut!

The Miglennium Tour 2000, Cirkus, Stockholm
Världens bästa band. 1300 Glennheads. Cirkus. 30 maj. 2000. Med ingredienser i världsklass kan inte anrättningen bli annat än legendarisk. Historisk. Och legendarisk igen. The Miglennium Tour 2000 kom till Stockholm och det blev som väntat en föreställning helt utan like, skyddsnät och gränser. Följ med på en fotografisk odyssé genom ett gigg som kommer att gå till historien som ett av de mest glennsande. Glenns Orkesters noggrant utvalde fotograf heter Mats Olofsson och är världens snyggaste och bästa han också. Mycket nöje!

Gudarna frälste fullsatt Tibble
Du står nu i begrepp att beskåda en färsk samling magiska avbildningar av gudarna som gjordes den tjugoandra november 1997. Vi snackar Tibble Teater i Täby, vi snackar 600 Glennheads, vi snackar fullsatt, vi snackar ett ohyggligt drag och vi snackar världens bästa band!

Apolloteatern -92
Gigging the small clubs. Sista gången Glenn trängdes på en scen mindre än 100 m2. Apolloteatern i Näsby Park, 1992.

Glenns barndom
The early years. Dessa bilder togs under den första Glenn-koncerten någonsin, 1984 i Åvaskolan.