Bimbos


LenaLottaGunilla
Tankar om Globengiget och världsturnén:Det blir succé vart vi än åker, för vi är så fantastiska på alla sätt och vis! Framför allt galet SNYGGA!Det blir succé vart vi än åker, för vi är så fantastiska på alla sätt och vis! Framför allt galet SNYGGA!Det blir succé vart vi än åker, för vi är så fantastiska på alla sätt och vis! Framför allt galet SNYGGA!
Hälsning till fansen:Inga fans-ingen dans!! Ni är grädden på moset!! Vi vill ha ER!!Inga fans-ingen dans!! Ni är grädden på moset!! Vi vill ha ER!!Inga fans-ingen dans!! Ni är grädden på moset!! Vi vill ha ER!!
När kom jag med i Glenns fenomenala Orkester?200820051994 typ
Band jag spelat i tidigare:Vi blev för längesen tillfrågade att bli Supremes, men det funkade inte; vi var helt enkelt för snygga!Vi blev för längesen tillfrågade att bli Supremes, men det funkade inte; vi var helt enkelt för snygga!Vi blev för längesen tillfrågade att bli Supremes, men det funkade inte; vi var helt enkelt för snygga!
Favoritmat:Allt som Gunilla och Lotta äter!!Allt som Gunilla och Lena äter!!Allt som Lotta och Lena äter!!
Favoritsångare:Gunilla och Lotta!!Gunilla och Lena!!Lotta och Lena!!
Sång jag önskar jag skrivit:Alla låtar som VI sjunger!Alla låtar som VI sjunger!Alla låtar som VI sjunger!
Favoritlåt i Glenns Orkester:Det regnar Glenn!Det regnar Glenn!Det regnar Glenn!
Det bästa med att vara med i Glenns Orkester:Att få hångla med Glenn, och så GUNILLA och LOTTA förstås!!!!!Att få hångla med Glenn, och så GUNILLA och LENA förstås!!!!!Att få hångla med Glenn, och så LOTTA och LENA förstås!!!!!
Favoritamfibie:Eh...Hur menaru...? E re en maskot kanske? Äsch jag säger: Gunilla och Lotta!!Eh...Hur menaru...? E re en maskot kanske? Äsch jag säger: Gunilla och Lena!!Eh...Hur menaru...? E re en maskot kanske? Äsch jag säger: Lotta och Lena!!
Presentation:Är vansinnigt snäll, trevlig, begåvad, sexig och underbar på alla sätt!! Och så är jag makalöst SNYGG!Är vansinnigt snäll, trevlig, begåvad, sexig och underbar på alla sätt!! Och så är jag makalöst SNYGG!Är vansinnigt snäll, trevlig, begåvad, sexig och underbar på alla sätt!! Och så är jag makalöst SNYGG!


Bimbos