Magnus Ählström
Från Magnus Turné-blogg:
On tour again .....
Jaha, så är vi ute i världen med Glenn igen. Den här gången verkar det inte finnas någon hejd på någonting överhuvudtaget. I Sydney hade vi ett fantastiskt gig på ett knökfullt Telstra Stadium, sedan gjorde vi ett guest appearance gig tillsammans med ett par killar som hette Angus och Malcom Young på en rökig sylta framåt 4 tiden på natten. De berättade att de hade ett band som jag tror hette AD/HD eller något liknande. Kul snubbar men jag fattar inte varför Angus envisades med att lira Gibson SG hela tiden. Nästa dag landade vi i Rom för audiens hos Påven. Verkade vara en kul typ, men jag hoppade över bastun som han tyckte vi skulle ta tillsammans. Det mesta är hejdlöst och till slut blir det som vanligt, att man längtar hem lite grann. Jag har skaffat mig ett litet mantra som jag använder när jag är som mest sliten; 9 maj Globen Stockholm Sverige, 9 maj Globen Stockholm Sverige, 9 maj Globen Stockholm Sverige.... då infinner sig alltid den rätta känslan. Känslan av att vara på väg hem till det bästa av allt i hela världen, till våra sanna Glennheads i Stockholm i Globen!!! Jag längtar så att det nästan är löjligt!!

En hälsning till fansen:
Till alla mina fans vill jag hälsa att inget hade varit möjligt utan er. I mitt liv kommer ni alla på första plats, och sen kommer en juste Fender strata och en Marshall. Rock on!!!

Kom med i GO : 1999

Spelat tidigare i : TradeMark, Clipp, NoBudget Booze Band, The Imp-killing MachoMachines, Tomterockers, Dr Rock, MagnaJois, Oddjob......samt ett trettiotal band till men vissa var på 70- och 80-talet så jag minns av olika anledningar inte alla.

Favoritmat: En eller annan countryräka, eller en skön kalles kaviar tube amp macka.

Favoritgitarrist: Brent Mason

Det bästa med att vara med i Glenns Orkester:
är att få vara kompis med Påven och att få träffa alla Glennheads i Globen.

Sång jag önskar jag skrivit: Bohemian Rhapsody

Favoritlåt i Glenns Orkester: Bo Hemians Rapsodi

Favoritamfibie:Andrias japonicus, Japansk Jättesalamander

Old bio:
Drygt 20. Extremt snygg (milt uttryckt). Tillför bandet fingerfärdighet, licks, fills, slides, hammer-ons och pull-offs, riff, Digital delay, finger picking, gitarristisk lingvistik, passion, postmodernism, Steve Lukather komplex, anglo-saxiskt perspektiv, tinnitus, hermeneutik.m.m. Meritlistan är bredare än lång och kan framför allt sägas vara svår. Legat bakom framgångsprojekt som No Budget Booze Band och spelat på Tomters of Rock turnén julen 1992. Har även legat bakom en Trabant på vägen mellan Årjäng och Kristinehamn utan att falla för frestelsen att köra om. Killen bakom begreppet inverterad bodybuilding. Saknar faktiskt helt bollsinne. Älskar gitarrer. Avskyr väckarklockor och när Stig H Johansson kör i dödsposition.