Johan Öberg
Ur Johans turnéblogg:
Globen... Ännu en sfärisk arena. Hur många vi dragit våra riff i är omöjligt att säga. Från jubel till återhållsam halleluja. Från fanatiska skrik och skrän till tyst dyrkan. Det är inte lätt att vara ödmjuk.
Vår turné har hittills bjudit på en Eriksgata som världen knappt har skådat sedan Jesus red in i Jerusalem. Den turnébuss som varit vårt hem det senaste året var vi tvungna att smörja in med liniment för att den lättare skulle kunna ta sig fram i folkhopar. Vår busschaufför, frau Margerete, som vi hämtade upp på ett sjaskigt ölhak efter en spelning i cykelvelodromen i Baden-Baden, började tidigt att tröttna på allt smörjande. Margerete anbefallde därför andra färdsätt. Från det att vi tog oss in i Asien med Islamabad som första anhalt, har vi alltså använt oss av lokala transportmedel och färdats inkognito bl a iförda burkor, frigolitkostymer eller som i Burma - buskskjortor sprayade med lanthandelsdoft. I dessa munderingar har vi dragit varandra på åsnekärror, åkt stock längs stränderna i Nepal, flugit med tamilska fläktsnurror och kört såsbil på den kinesiska landsbygden. Efter alla strapatser och alla utmärkelser som vi fått längs vägen, känns det nu helt på sin plats att få avsluta resan med en riktig rökare i Globen! See U!

En hälsning till fansen: Det är för er jag finns. Det är er jag kommer att minnas och er jag har på planschen i mitt sovrum!

Kom med i Glenns Orkester: 1995

Band jag spelat med tidigare: Grus i dojan

Favoritmat: Pepparrotsvisp

Favoritblåsare (beroende på vad ni är) Michael Brecker

Det bästa med att vara med i Glenns Orkester: Man hinner inte få i sig lagad mat inför repen utan kan utan dåligt samvete slinka in på SevenEleven och smacka i sin ett par tuber pepparrotsvisp.

Sång jag önskar jag skrivit: DDRs nationalsång (snyggast genom tiderna)

Favoritlåt i Glenns Orkester: Släktmiddag

Favoritamfibie: Böckling

Old Bio
Jag är en hyggligt sen tonåring som smakar både salt och sött. Mitt tillskott till bandet är i första hand min kropp. Man har sagt mig att min behårade bringa är som svinragg på en motorcrossbana.