Claes Johansson
Från Clabbes turné-blogg:
Ni har skinn på näsan och jag har skinn på trumman så låt BOLLEN rulla den 9:e Maj så att världsturnén KICKAS igång för ett varv till....

En hälsning till fansen: Ni är för få

Kom med i Glenns Orkester: 1984

Band jag spelat med tidigare: Isterbandet,Up Yours, Brända Tentor,Annex,OddJob,The Dr:s, The PoliceCountryDept,Plektrum å Kök, Stilmord.

Favoritmat: Åpp å Flyg-ande Jakåpp

Favorittrummis: The Late Jeff Porcaro.

Det bästa med att vara med i Glenns Orkester: GothRock låtarna.

Sång jag önskar jag skrivit: Varmkorv Boogie

Favoritlåt i Glenns Orkester: SMS

Favoritamfibie: James Bondbilen

Old bio:
Drygt 20. Extremt snygg. Tillför bandet tempo, puls, rytm, beat, groove, gung, chops och en massa avbrott, gnäll och synpunkter när vi repar. Meriterna omfattar bland annat att ha flytt blockflöjten för trummorna, att ha skiftat från Malta till Thin Lizzy och att ha smugit hem sitt första Kiss-vax. Är intresserad av att hitta det där ensamma optimalt ultimata virvelslaget som säger allt och sammanfattar hela giget. Älskar när lamporna släcks och bandet kommer in och att klia tillbaks där det kliar. Avskyr att efter ett svettigt fyspass direkt ta på sig ett par skinnbyxor, en höghalsad stickad tröja, en stickad toppluva, krypa ner i en för liten sovsäck, samtidigt äta en stor bit kalvsylta och under tiden höra någon gnida frigolit mot ett fönster (tänk er tanken).