Chrille Johansson
Från Jois turné-blogg:

Igår när jag packade ner Gibsonen och Takaminen i sina fodral så kändes det lite som dagen innan julafton när man nattar sina barn. - Imorgon när ni vaknar så är ni hemma i Sverige igen....då får ni träffa alla kompisar. Gitarrer, basar, mandolinerna och ukulelerna ni växte upp med. Och jag själv känner likadant. Ok att det är kul att träffa alla hot shotsen, herr Lama, Midnight Oil-sångaren som blivit miljöminister, Bono, Stephanie av Monaco, Jabba the Hut...men ingenting slår att vara hemma i världens mest välskötta huvudstad. En blandning av sött och salt....som livet självt. Och grabbarna blir aldrig saltare, flickorna aldrig sötare än i Globen. Denna magiska sfär predestinerad att en dag få ta emot sina hemmasöner. Nu är det dags.....så skönt att känna att man faktiskt kan bli profeter i sin egen hemstad.

Hälsning till fansen: Låt även andra plagget falla

Kom med i GO : 1984

Spelat tidigare i : Annex Pistols, Annex, Cabinet, Elgarotti, Rockoko, Up Yours, Skyscrapers, MagnaJois, OddJob, The Jarlbirds

Favoritmat: Led Zeppelinlagd sill

Favoritsångare/låtskrivare: David Bowie

Det bästa med att vara med i Glenns Orkester: Att få se sitt namn på trosor i alla storlekar

Sång jag önskar jag skrivit: Supper's Ready

Favoritlåt i Glenns Orkester: Fuglesang

Favorittextförfattare: Janne Ottosson
Favoritamfibie: Alla typer av stjärtlösa groddjur

Old bio:
Drygt 20. Extremt snygg. Tillför bandet en stor, kvinnlig publik, små tips om hur man håller reda på vers, refräng, ackord, terser, sladdar och tongångar (eller heter det gångarter?), två meter bländande djuriskhet i svepande, magiska klädesplagg, en tidspositivism som åtminstone Bobben anammat, uppslag och spjuveraktigheter i de texter och poem som utgör ryggraden på fenomenet Glenns Orkester och ödmjukhet. Har spelat med / styrt och ställt i banden Annex Pistols, Annex, Rockoko och OddJob, har ägt en 8 x 10 Marshall-låda som nu åker på turné med Kent, har spelat med Meatloaf, sjungit med Paul McCartney och skrivit rockmusikaler som Döde Orm och Rebecka. Är intresserad av gaffatejp, kvinnor och framgång. Och kvinnor. Älskar ärlighet, uppriktighet, prat om känslor, långa promenader, inredning och färgsättning av gamla sekelskifteshus, orientering, one-night stands. Avskyr strutsar, plagiatörer och band som tror att dom är i närheten av Glenns Orkester.